No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

10 nye år!


Vi gratulerer Landsbyen Næringshage og Vaager Innovasjon med midler til å utvikle regionens næringsliv de neste 10 årene.


Forrige uke kunngjorde Siva hvilke næringshager og inkubatorer som får støtte gjennom Sivas næringshage- og inkubasjonsprogram de neste 10 årene. Totalt 38 næringshager og 35 inkubatorer er med i programmet, 2 av dem i vår region.

En av næringshagene som får støtte er Landsbyen Næringshage som holder til på Dokka.

«Vi føler oss privilegert som får være med videre i dette programmet, og vi gleder oss til fortsettelsen. Næringshageprogrammet er viktig for oss og for bedrifter i vår region. Vi skal fortsette å jobbe med bedrifter i Gjøvikregionen som har vilje og evne til vekst og utvikling,» sier Ingunn Rønningen Kleven, Daglig leder i Landsbyen Næringshage.

Vaager Innovasjon får også midler gjennom Siva. Programmet er knyttet opp mot Vaager Oppstart som er et inkubatorprogram som tilbyr bistand fra idéfase til vekst gjennom kompetanse, nettverk og kapital, gjennom utstrakt bruk av mentorordning og forskermiljøer.

Om Siva

Sivas næringshage- og inkubasjonsprogrammer er tiårige programmer, fra januar 2023 starter en ny programperiode, som ble lyst ut i juni 2022. Bærekraftig omstilling, digitalisering, vekst og økt eksport er sentrale stikkord i Sivas nye programmer.

Les mer om Siva her.