No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

500 000,- til Designverkstedet


Tildeling av gave fra Sparebankstiftelsen DnB til glede for barn, unge og allmenheten i regionen!


Mandag 9. desember tikket det inn en gladmelding fra Sparebankstiftelsen DnB. Sammen med NTNU institutt for design og Vitensenteret Innlandet er vår søknad om midler til utvikling av en ny og spennende teknologiarena innvilget med et gavebeløp på kr 500 000.

Sammen ønsker NTNU institutt for design, Vitensenteret Innlandet og Gjøvikregionen Utvikling å tilby en arena som inviterer barn og unge, ikke-teknologier og allmenheten til å mestre design av teknologi, utvikling, prototyping og innovasjonsprosesser. I første halvdel av 2020 flytter NTNUs makerspace Designverkstedet inn i nye lokaler vis a vis Bright House i Mustad Næringspark. Ved å åpne opp NTNUs Designverksted og utnytte den pedagogiske kompetansen til både Vitensenteret og NTNU har vi tro på at vi kan utvikle en læringsarena til inspirasjon for mange.

Designverkstedet vil være en praktisk arena for samhandling mellom unge, profesjonelle og studenter. Et ønske er at Designverkstedet skal gi kreativ utfoldelse og skaperglede for alle interessenter i kommunene, ikke bare NTNUs studenter og ansatte. Et av målene er å gi barn og unge et sted hvor de kan øve og prøve seg på å bli fremtidens entre- og intraprenører.

Gaven fra Sparebankstiftelsen vil være et kjærkommet bidrag i dette arbeidet, og gjør det mulig for oss å skape en arena til glede for både store og små i kommunene våre!

Emil Bakke fra NTNU institutt for design og Mari Kristine Knudsen fra Gjøvikregionen Utvikling tok imot gaven på vegne av prosjektgruppen.