No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Agenda Innlandet 2021


12. august blir det Agenda Innlandet-konferansen 2021 – i hele fylket!


Sammen med Agenda Innlandet har vi gleden av å invitere til Agenda Innlandet-konferansen 2021.

Agenda Innlandet er den viktigste møteplassen for næringsliv, politikere og kunnskapsmiljøene i Innlandet. Den 12. august avholdes det lunsjmøter på åtte ulike steder i Innlandet, der det er felles digital konferanse og en regional panelsamtale om Innlandet.

På drøyt to timer tart vi pulsen på Innlandet. Du får høre om ambisjonene for Innlandet fra både Erna, Jonas og Trygve, rektorene ved HINN og NTNU Gjøvik, KS Innlandet og representanter for noen av fremtidens næringer i Innlandet. Og vi engasjerer både panelet og møtedeltakerne til en felles, regional samtale om Innlandet, våre muligheter og løsninger på utfordringene.

Det blir arrangert lunsjmøter i Kongsvinger, Elverum, Hamar, Tynset, Gjøvik, Valdres, Lillehammer eller Otta. Du kan også følge konferansen digitalt sammen med noen av de regionale panelsamtalene. Alle møteplassene vil selvsagt følge reglene for smittevern og det er et begrenset antall plasser.

Se nettsiden til Agenda Innlandet for mer informasjon og påmelding. 


Program lunsjmøte i Bright House 12. august

Gjøvikregionen Utvikling og NCE Manufacturing inviterer kompetanseutviklings- og næringslivsledere og ordførere til Agenda Innlandets regionsamling i Bright House i Mustad Næringspark. Dette blir en panelsamtale som tar for seg hva Gjøvikregionen er gode på og hvordan de sammen kan bidra til økt nasjonal synliggjøring av nærings- og kompetanseaktørene i regionen – med særlig fokus på manufacturing. Deltakere i panelsamtalen er Sverre Gudbrandsen Dahl, leder av SFI Manufacturing og Aksel Schjerpen, ny leder i Total Innovation. Dagen avsluttes med lunsj i borgergården.

Tid: 11:00-13:00
Sted: Bright House – Mustad Næringspark. Raufossvegen 40 på Gjøvik.