No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Boost Bar // Ruth og Ragna


Velkommen til Boost Bar torsdag 25.april på NT6!


Velkommen til Boost Bar hos NT6! Vi gleder oss til en kveld med faglig påfyll, nettverksbygging og mingling. Vi serverer litt mat og drikke, og Anne Marthe fra Ruth og Ragna vil stå for det faglige innholdet.

Meld deg på Boost Bar her!

Er du blå, rød eller grønn? Kom og lær om deg selv, andre og hva andre tenker om deg! Anne Marthe Zettervald fra Ruth og RagnaNT6 vil ta deg gjennom verktøyet Diversity Icebreaker (DI). DI er et forskningsbasert verktøy som er laget for å gi selvinnsikt, skape nysgjerrighet og utvikle fellesskap og tillit i organisasjoner, nettverk, team og prosjekter. Ved å kartlegge personlighetstyper, skaper man et felles språk for å snakke om mangfold og arbeidsoppgaver, og man får et verktøy for metakommunikasjon. De første 30 personene får være deltakere og få sin personlighet analysert. Meld deg på som testperson her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfAbVCRMwwPh8JVkfCO3gc-e55A1N91g307d8Uq49P3NPpXg/viewform?embedded=true

Om Boost Bar:
Boost Bar er et gratisarrangement for alle som er interessert i gründerskap, skaperglede, entreprenørskap, og samtidig ønsker muligheten til å stifte nye bekjentskaper og bli inspirert av andre i Gjøvikregionen. Gjøvikregionen Utvikling, Total Innovation og Start Gjøvik ønsker å skape en uformell møteplass for næringsliv, studenter og gründere i regionen. Derfor arrangerer vi Boost Bar – en sosial nettverksarena som arrangeres siste torsdag hver måned.