No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

CROSS 28. oktober


Velkommen til CROSS innovasjonsverksted i Raufoss Industripark kl 09.30-14.30.


  • Målgruppe: Fagfolk fra produksjon, prosess og innovasjon i industri-, bionæring og teknologibedrifter, kombinert med fagfolk fra utdanning og FoU.
  • Mål for verkstedet: Å bidra til løsninger på enkeltbedrifters innovasjonsutfordringer, og å bli inspirert og lære av hverandre!
  • Tid og sted: Kl 09.30-14.30, Bygning 5, Raufoss Industripark.

Påmelding innen 25.oktober til: lotte@gjovikregionen.no. 

———————————————
Vi samler kompetanse på tvers av bransjer og miljøer til en workshop der vi jobber med følgende case:

Det finnes over 70 000 kilometer med grusveier i Norge som hvert år må vedlikeholdes på grunn av slitasje og erosjon. Det krever tunge maskiner som bruker betydelige mengder drivstoff. I tillegg kommer transport av over en million kubikkmeter veigrus i året, ofte transportert kilometervis, om ikke milevis.

  • FOSS MEKANISKE VERKSTED: Design av grøfterenser for bærekraftig drift av grusvei. «Det handler om optimalisering og konseptutvikling, og design av ny og effektiv maskin for veivedlikehold». Carl Ole Foss, fabrikksjef.

Velkommen til et CROSS-innovasjonsverksted som vi tror vil bli både givende og lærerikt for alle!

I tillegg til designsprint får vi besøk av Emma Østerbø fra Katapulten som skal snakke om innovasjon i industrien og konkrete caser.

CROSS Innovasjon på tvers er et verksted for løsning av innovasjonsmulighet gjennom bruk av tverrfaglig kompetanse fra industri, teknologi, landbruk og sterke FoU-miljøer. CROSS er utviklet av Gjøvikregionen Utvikling og Innovasjon Norge, med støtte fra Innlandet fylkeskommune og i et samarbeid med NTNU Gjøvik, SINTEF Manufacturing, Eidsiva, Raufoss Industripark, Mustad Næringspark, NIBIO Apelsvoll, VAAGER Innovasjon, Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre Raufoss og NCE Manufacturing.