No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

CROSS


Gjøvikregionen Utvikling har tatt initiativ til å etablere et verksted for innovasjon på tvers i Gjøvikregionen – CROSS Industries and Technology.


I vår region har vi store kompetansemiljøer innen bioøkonomi, ikt/cyber og industri, og vi tror det ligger store, grønne innovasjonsmuligheter i skjæringspunktet mellom disse. Dette har Oppland Fylkeskommune også trua på, og Gjøvikregionen Utvikling har derfor fått tildelt 400 000 kr til etablering av et nytt innovasjonsverksted for bedrifter innenfor disse næringene. Gjennom fire verksteder i løpet av 2020 skal vi tilrettelegge for nye ideer og samarbeid. Vi vil skape en arena hvor bedrifter i Gjøvikregionen i samarbeid vil kunne utforske nye muligheter og koble ideer, kunnskap og innovasjoner på tvers av sine bransjer  

De som er med på å utvikle denne arenaen sammen med oss er Eidsiva, NTNU i Gjøvik, Sintef Manufacturing, NIBIO, Total Innovation AS, Raufoss Industripark AS, Mustad Næringspark AS, Innlandet fylkeskommune og Fagskolen i Innlandet. Gjøvikregionen Utvikling har prosjektlederansvar, Jarle Snekkestad er prosjektleder, og i tillegg til Mari Kristine Knudsen 

I disse dager holder vi på med planlegging av det første innovasjonsverkstedet, som vil finne sted i mars. Med sine kompetansemiljøer har Gjøvikregionen et unikt utgangspunkt, og vi ønsker at CROSS skal bli et verktøy for en utvikling av en grønnere produksjon, en grønnere hverdag og et grønnere samfunn.  

Tenker du at dette er noe for deg eller din bedrift? Ønsker du å bidra med din kompetanse i disse verkstedene? Har du kanskje en aktuell problemstilling? Ta kontakt med jarle@gjovikregionen.no. Vi vil gjerne høre fra deg.