No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Direktesendt TV fra regionen


Regionstyret bevilger 350 000 kr i tillskudd til Totenrullen for gjennomføring av NRK-produksjon.


Totenrullen AS er selskapet som står bak Toten Skifestival som arrangeres 17. og 18. juni. Toten Skifestival er et årlig rulleskirenn for eliteløpere og mosjonister. NRK sender fra Gjøvikregionen under løpet lørdag 18. juni, der løypa strekker seg gjennom kommunene Vestre Toten, Østre Toten og Gjøvik, med start og mål på Raufoss. Eliteløpere som Johannes Høstflot Klæbo, Petter Northug og Astrid Øyre Slind er noen av deltakerne.

Formålet med  bevillingen til Toten Skifestival er at det skal være et årlig fast arrangement på NRK sin sendeplan der regionen blir satt på kartet og vist frem fra sin beste side.

Dette er god markedsføring av tre av kommunene i Gjøvikregionen, og en fin mulighet til å vise frem hva området har å by på.

Regionstyret bevilger 350 000 kr i tilskudd til produksjon av TV-sending fra Toten Skifestival 2022.

Vedtak fra Regionstyret 09. mai 2022:

  • Totenrullen AS bevilges som et engangstilskudd inntil kr. 350.000,- i støtte fra Gjøvikregionens prosjektmidler til produksjon av TV-sending fra Toten Skifestival 2022, den 17. og 18. juni, som et bidrag til å sikre en årlig TV-sending i NRK-regi fra arrangementet, og en svært positiv profilering av Gjøvikregionen.
  • Gjøvikregionen Utvikling og kommunene skal profileres i forbindelse med arrangementet, på synlige plakater, og i rulletekst.
  • Tilskuddet utbetales på bakgrunn av et regnskap fra Totenrullen AS fra Toten Skifestival i 2022, der utgiftene til TV-produksjonen fremgår.
  • Totenrullen AS bekrefter innen 10. juni at tilsagnet med tilhørende vilkår aksepteres.