No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Fullt hus på Næringslivsdagen


45 lokale bedrifter og over 500 studenter møtte opp i Campus Arena Gjøvik.


Næringslivsdagen ble arrangert for andre gang tirsdag 5. oktober, og det ble nok en gang en kjempesuksess med hele 45 påmeldte bedrifter og over 500 studenter som tok turen innom i løpet av dagen.

Det er ingen tvil om at vi trenger en arena som Næringslivsdagen. Mange studenter møter kun bedrifter med nasjonalt nedslagsfelt i løpet av studietiden ved NTNU i Gjøvik og Fagskolen Innlandet. Det er viktig at bedriftene tenker langsiktig og blir kjent med studentene så tidlig som mulig. Derfor var det ekstra moro at så mange lokale bedrifter ønsket å bli med på Næringslivsdagen 2021. Her fikk bedriftene stille med stand og profilere seg selv, og samtidig treffe studenter som var interesserte i relevante heltids- og deltidsjobber, og prosjekt- og bacheloroppgaver.

Det ble lagt opp til at bedriftene kunne ha bedriftspresentasjon for en gruppe interesserte studenter i et eget rom i andre etasje. Det var fire bedrifter som benyttet seg av dette; Grieg Connect, Deloitte, Nammo og Syljuåsen. Alle fire bedriftspresentasjonene engasjerte studentene stort, og presenterte for fullsatte saler.

Vi delte ut gratis mat og drikke og loddet ut kule premier til studentene som registrerte seg for å være med i trekningen. Det var over 300 som ønsket å vinne premier. Vi delte ut AirFryer, EL-sparkesykkel, USB høytalere, trådløse ørepropper, gavekort på Otium Spa og kinobilletter.

Om Næringslivsdagen

Næringslivsdagen ble arrangert for første gang i 2019 i regi av Gjøvik kommune, Gjøvikregionen Utvikling og Bright House, i samarbeid med studenter fra NTNU i Gjøvik og Fagskolen Innlandet. Utgangspunktet for Næringslivsdagen er å skape en møteplass mellom studenter og lokalt næringsliv. Her får lokale bedrifter mulighet til å profilere seg via stand og bli bedre kjent med studentene i studiebyen Gjøvik. Bedriftene får møte studenter som er ute etter relevante heltids- og deltidsjobber, og spennende prosjektoppgaver og master/bacheloroppgaver.

I dag arrangerer linjeforeningene egne karrieredager, men opplever ofte at deltakelsen fra lokale bedrifter fra regionen er lav. Ved å skape en lavterskelarena hvor studentene uavhengig av studieretning, og lokalt næringsliv får mulighet til å møte hverandre, håper vi på å koble disse aktørene sammen.