No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Grønn pitch til topps!


Størst potensiale for å tilføre Innlandet nyetablering og vekst


Innovasjon gjøvik

Sjekk Instagram for flere bilder.

Innovasjon i sentrum

IKT Ressursforum Innlandet og Total Innovation inviterte til temakveld på «Loftet» i Mustad Næringspark med historiene bak suksessene Kong Arthur og Making View, og pitchekonkurranse.

Det var Avisomo AS som stakk av med seieren i pitchekonkurransen for beste gründeridé. Gründerne som står bak Avisomo er studenter ved NTNU. De har utviklet vertikale anlegg for dyrking av planter, det vil si helautomatiske dyrkingsanlegg som overlever uten matjord, og som kan bygges i etasjer eller stå horisontalt langs en vegg. Med en slik produksjon kan planter dyrkes frem på halve tiden og med dobbelt volum. Plantene får næringstilførsel via sirkulerende vann og lys fra innendørs kilde. Avisomo er en av deltakerne som denne høsten er med i Boost IT-programmet til Total Innovation og Gjøvikregionen Utvikling.

Juryen for pitchekonkurransen bestod av Stein Andersen fra IKT Ressursforum Innlandet, Brooke Schjellerud fra Gjøvikregionen Utvikling og Frode Iversen fra NT6.

Om Boost IT

Boost IT er et samarbeid mellom Gjøvikregionen Utvikling og Total Innovation som retter seg mot IKT-studenter og gründere. Boost IT er et tre måneders akseleratorprogram som skal dyrke tech-ideer til businesskonsepter. Boost IT stiller med ekspertisen, mentorene, treningen og innovative lokaler, og på slutten av programmet vil de beste konseptene bli tilbudt en fullfinansiert plass i Total Innovations inkubator.