No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Jarle har takket ja til ny jobb


Blir ny assisterende kommunedirektør i Gausdal kommune.


Regional utviklingsleder Jarle Snekkestad (nå konstituert regionsjef) har takket ja til en ny jobb som assisterende kommunedirektør i Gausdal kommune, og forlater oss i midten av august.

Jarle har vært med oss i fire og et halvt år, og har jobbet med Stor-Oslo Nord (Rv4 og Gjøvikbanen), Bioøkonomi, Strategisk plan for Gjøvikregionen, CROSS Innovasjonsverksted, interkommunalt samarbeid, Osloregionsamarbeidet og mange andre enkeltsaker. Han uttaler selv at han hadde klare planer om å bli i Gjøvikregionen, men at denne spennende muligheten dukket opp og endret situasjonen;

Jeg siktet meg inn på å bli i Gjøvikregionen Utvikling, men begivenhetene tok en ny vending når muligheten til å gå inn i en assisterende kommunedirektørjobb åpnet seg. Det er likevel med litt tungt hjerte jeg forlater Gjøvikregionen Utvikling etter fire og et halvt år, og etter sammenhengende seksten og et halvt års arbeid i og for regionen. Jeg vet likevel at nye krefter vil klare brasene her, sammen med våre dyktige medarbeidere Lotte og Gunhild.

Vi ønsker Jarle lykke til med nye utfordringer!