No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Midler til AgroToten


Innovativ klyngeutvikling tildeles 200.000,-


Mat fra Toten (MfT) ønsker å gjennomføre et forprosjekt for å videreutvikle nettverket og styrke innovasjonsevnen. Mat fra Toten representerer ca 110 produsenter innen et bredt spekter av norsk jordbruk. Nettverket ønsker å være proaktiv i forhold til samfunnsutvikling, teknologiutvikling og trender, og kunne levere attraktive produkter i et nasjonalt og internasjonalt marked. Næringen vil jobbe mot en sterkere klyngestruktur, mer fokusert innhold der man i felleskap styrker innovasjonsfokus og jobber målrettet med markeds og produktutvikling.

Målet med forprosjektet er å videreutvikle nettverket Mat fra Toten til en sterk og attraktiv næringsklynge ved blant annet å være en pådriver for utvikling og innovasjon.

I fylkesrådmannens vurdering står det at Toten har en ledende posisjon innen jordbruk, og spesielt grøntsektoren. Jordbruk og matproduksjon er en global industri og en sterk klynge vil kunne løfte regionen nasjonalt og internasjonalt, et fortrinn som Oppland fylkeskommune ønsker å bygge oppunder.

Sjekk ut Mat fra Toten på Facebook for mer informasjon.