No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Rekordpågang i år!


Årets Næringslivsdag ble en svært vellykket dag, og setter rekord i antall påmeldte og besøkende.


Næringslivsdagen 2022 ble arrangert for tredje gang 13. september i Campus Arena og kan betegnes som en stor suksess! I år deltok 52 lokale bedrifter, og det var 6-700 studenter innom i løpet av dagen.  Det er rekord, og det viser at arrangementet begynner å få fotfeste i regionen, og at det er behov for et slikt arrangement. Bedriftene trenger kompetanse, og merker at det er stor konkurranse om å få de beste studentene med på laget.

Næringslivsdagen 2022 kort oppsummert:

  • 52 bedrifter
  • 6-700 studenter
  • 3 timer med matchmaking, rekruttering og samarbeid om potensielle bachelor- og prosjektoppgaver
  • 650 baguetter
  • 600 flasker brus
  • 80 liter kaffe

Rekordmange påmeldte

Vi åpnet opp for påmelding for bedrifter før sommeren, og allerede da var det mange bedrifter som meldte seg på. Det er gledelig å se at så mange lokale aktører ønsker å bli kjent med studentene i studiebyen Gjøvik. I år var det stor spredning innen de forskjellige bransjene, og det var et rikt utvalg for de fleste studentene.

Opprettet studentdialog

I spørreundersøkelsen som ble sendt ut til påmeldte bedrifter i etterkant av arrangementet oppga nesten 45% av respondentene at de enten hadde utvekslet prosjekt/bachelor-oppgave, eller de hadde opprettet dialog til et senere tidspunkt med konkrete studenter.

Næringslivsdagen er en tverrfaglig karrieremesse der lokale bedrifter deltar med stand for å profilere seg ovenfor studentene ved NTNU i Gjøvik og Fagskolen Innlandet. Gjøvik kommune, Gjøvikregionen Utvikling og Bright House arrangerer Næringslivsdagen i samarbeid med linjeforeningene ved NTNU i Gjøvik og Fagskolen Innlandet.