No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Ny innovasjonsrådgiver


Gunhild Paulsen er Gjøvikregionens nye innovasjonsrådgiver.


Gunhild Paulsen er ansatt som innovasjonsrådgiver i Gjøvikregionen Utvikling, hun tiltrer stillingen 15. mars.

Gunhild er opprinnelig fra Gjøvikregionen, men flyttet til utlandet i forbindelse med skolegang og studier. Hun er utdannet som jurist ved universitetet i Oxford, med videreutdanning innen medisinsk teknologi. Hun har arbeidet i utlandet med utvikling og kommersialisering av helseteknologiprodukter fra 2003 til 2016.

Paulsen startet sin internasjonale karriere i et spin-out selskap fra universitetet i Oxford, og var blant annet ansatt flere år i Siemens. I tillegg til praktisk arbeid med kommersialisering av ny teknologi har hun erfaring med å gi råd til toppledere, og med å være kontaktperson til helsemyndigheter i ulike land -bla har hun koordinert søknader om godkjenning av nytt medisinsk utstyr til blant annet EU, USA, Canada, Australia, Japan.

Siden mars 2017 har hun vært ansatt ved NTNU Gjøvik. Dette har gitt henne muligheter til å bli kjent med flere av fagområdene på NTNU, og utvikle nettverk både på Gjøvik campus og i Trondheim/Ålesund. På NTNU har hun fått erfaring med prosjektutvikling og søknader blant annet til Regionalt Forskningsfond, Forskningsrådet, EU virkemiddel apparatet samt til andre finansieringskilder.

Vi gleder oss til å få med Gunhild på laget!