No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Offentlige anskaffelser


Seminarer om offentlige anskaffelser 12. mars på Hamar og Lillehammer


Det inviteres til to seminarer om offentlige anskaffelser den 12. mars 2019 på henholdsvis Lillehammer og Hamar.

Seminarene arrangeres av Nasjonalt Program for Leverandørutvikling, NHO Innlandet, Hamarregionen utvikling, HelseINN-klyngen, Skåppå kunnskapspark, Oppland fylkeskommune, Innovasjon Norge Innlandet, Norges forskningsråd og KS.

Innovative anskaffelser er en innkjøpsmetode der man i stedet for å definere akkurat hva man vil ha, beskriver behovet og overlater løsningen til leverandørene. Metodikken er relevant for alle typer anskaffelser og gir dokumenterte gevinster som lavere kostnader, bedre tjenester og miljøgevinster.

Seminaret ledes av regional pådriver i Nasjonalt program for Leverandørutvikling/rådgiver i NHO Innlandet, Kjersti Granaasen. Kjersti vil gi oss en introduksjon til metodikken, og bruker eksempler fra over 200 gjennomførte innovative anskaffelser i kommuner, fylker og stat. Seminaret passer for alle som er involvert i anskaffelsesprosesser enten på ledernivå, i en fagavdeling, eller som innkjøper i en offentlig virksomhet.

Norges forskningsråd og innovasjon Norge vil orientere om sin nye store felles utlysning av inntil 100 millioner kroner til innovative anskaffelser. Les mer om denne utlysningen her: https://www.forskningsradet.no/no/Nyheter/Vil_bruke_inntil_100_millioner_pa_a_lose_samfunnsutfordringer/1254039406505/p1174467583739?WT.ac=forside_nyhet

Seminarene er gratis  – bindende påmelding innen 8.mars. Antall plasser er begrenset.

Her følger informasjon om program og påmelding: