No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Ønsker tettere samarbeid


HOFF SA ønsker å samarbeide tettere med flere miljøer i regionen!


HOFF SA ønsker å samarbeide tettere med flere miljøer i regionen!

Administrerende direktør i HOFF SA, Ingeborg Flønes og prosjektleder i Gjøvikregionen utvikling, Jarle Snekkestad.

Bioøkonomistrategien for Gjøvikregionen sto på menyen i møte med administrerende direktør Ingeborg Flønes i HOFF SA, en bedrift som videreforedler 1/3 av all potet som produseres i Norge.

HOFF SA, som har en 175 år lang historie, produserer langt mer enn pommes frites og sprit. Nå i det siste har HOFF hatt suksess med blant annet nye produkter innenfor vegetarmat, herunder en populær vegetarburger.  Fersk potetsalat er en annen vinner. HOFF er en bedrift i positiv utvikling. Flønes viste til at de har et gryende samarbeid med regionale aktører som NTNU, Eidsiva og Sintef om bruk av overskuddsvarme i utviklingen av Hunton-stranda og at de samarbeider med Nibio på Apelsvoll om forskning på kvalitet og lagring av potet.

Samarbeidspartnere i regionen

Hoff er også i starten på et tettere samarbeid med Sintef om styrings- og kontrollsystemer, og vil videreutvikle digitalisering og automatisering.  Hun sier at de ønsker på åpne seg enda mer for samarbeidspartnere i regionen. Flønes støtter opp om tiltakene i bioøkonomistrategien, men vektla også viktigheten av å sikre rammebetingelsene for den eksisterende industrien. Begge parter var enige om å møtes igjen snart, sammen med andre relevante miljøer, for å drøfte konkrete bedriftsutviklingsprosjekter.

Les mer om Bioøkonomistrategien for Gjøvikregionen her.