No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Spennende vikariat


Vi søker kommunikasjonsansvarlig!


Gjøvikregionen er et kraftsenter innen bioøkonomi, IKT/Cyber og industri/manufacturing, og har en ambisjon om å styrke sin nasjonale posisjon som et dynamisk og attraktivt sted å drive næringsvirksomhet og å bosette seg. Gjøvikregionen Utvikling er regionens regionale utviklingsorgan og sekretariat for Gjøvikregionen Interkommunale politiske råd. Vi har kontorlokaler i Bright House i Mustad Næringspark.

Gjøvikregionen Utvikling har ansvar for utvikling og drift av innovasjonshuset Bright House som skal være en koblingsboks mellom næringsliv, studenter og offentlig sektor.

Kommunikasjonsansvarlig har ansvar for strategisk kommunikasjon i Gjøvikregionen Utvikling og Bright House, intern og ekstern kommunikasjon, arrangement, mediekontakt, pressearbeid, operativ drift av digitale kanaler som nettsider og sosiale medier, foto og artikkelskriving.

Ansvarsområder:

  • Følge opp lokal, regional og internasjonal presse.
  • Følge opp og utvikle innhold og aktiviteter i sosiale kanaler.
  • Produsere artikler, utvikle og oppdatere hjemmesidene.
  • Løpende kontakt med kunnskapsmiljøenes markeds- og informasjonsavdelinger.
  • Utvikle felles kommunikasjon og aktiviteter i samarbeid med kommunene, næringsaktørene og kunnskapsmiljøene.
  • Utvikle kommunikasjon og aktiviteter i Bright House.
  • Planlegge og gjennomføre møter, seminarer og arrangement.

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert og handlekraftig, og kan ha flere baller i luften samtidig.  Du har evnen til å bygge relasjoner og tenker innovativt om fremtiden.

Du må helst ha høyere relevant utdannelse, være markedsorientert med et godt utviklet nettverk. Av personlige egenskaper legger vi vekt på strategisk kompetanse, gode samarbeidsevner og evne til å ta initiativ. Vi ønsker mangfold i vårt arbeidsmiljø og ønsker søkere som kan bidra til dette mangfoldet. Lønn etter avtale.

Søknad sendes regionsjef Tore Jan Killi på e-post innen 20.11.19.

For mer informasjon om stillingen kontakt regionsjef Tore Jan Killi på mail tore-jan@gjovikregionen.no . Eller kommunikasjonsansvarlig Lotte Kildeborg på mail lotte@gjovikregionen.no.

Stillingen er et årsvikariat med tiltredelse 15.1.2020. Gjøvikregionen Utvikling har en stor prosjektportefølje, og det kan bli aktuelt med et forlenget engasjement hvis din kompetanse er den rette.

Lenke til annonse på FINN.