No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Strategisk plan vedtatt


Strategisk plan for Gjøvikregionen 2021-2025 er nå vedtatt i kommunestyrene og godkjent i Regionstyret. Her kan du lese planen.


Gjøvikregionens strategiske plan for 2021-2025 setter seg noen hårete mål, men ingen mål er umulige å nå, skriver Torvild Sveen i sitt forord i planen.

Det utstrakte næringslivet, forskningsmiljøet og kompetansekraften gjør Gjøvikregionen til et kraftsenter med en unik evne til å påvirke og utmerke seg både nasjonalt og internasjonalt.

Hovedmålet er at Gjøvikregionen skal bli den mest attraktive bo- og etableringsregionen i Innlandet, på veien dit et det avgjørende at det skapes nye arbeidsplasser og at eksisterende arbeidsplasser blir ivaretatt, slik at det danner grunnlag for fremtidig vekst.

Strategisk plan for Gjøvikregionen 2021-2025 tar for seg en rekke handlingspunkter og beskriver de ulike retningene som det skal satses på.

Les planen i sin helhet her.

Spørsmål?

Jarle Snekkestad

Konstituert Regionsjef

Jarle er konstituert Regionsjef fra 01.04.22, og jobber med planer, strategier og utredninger og leder flere prosjekter. Jarle koordinerer også arbeidet i Stor-Oslo Nord.

jarle@gjovikregionen.no