No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Ung i Næring


Nystartet næringsforening for unge mellom 20 og 40 år.


Ung i næring skal være et frivillig nettverk av og for unge i regionen Gjøvik, Land og Toten. Målet er å skape et nettverk som gir kjennskap på tvers av bransjer, som kan tilby et sosialt fellesskap, og som kan være en motivasjon for dem som vurderer å flytte (hjem) til regionen. Som ledd i dette vil nettverket vise at regionen vår er et bra sted å leve og jobbe.

Nettverket er i startgropa, og er for alle som ønsker bli kjent med andre unge og som vil bidra til at det blir mer spennende å bo og jobbe her. Målgruppa er de mellom 20-40 år og som ønsker å bidra til noe bra i regionen. I nettverket samles ung kompetanse, og viser bredden i arbeidsmarkedet og hvilke jobbtilbud som finnes. Ung i Næring skal arrangere treffpunkter og møter, og skape en bro mellom næringsliv og studenter. Ved å bli kjent kan en også trekke veksler på hverandres kompetanse. I sum kan nettverket gjøre det mer attraktivt å være ung i næringslivet i en region hvor det ellers er en lav andel unge.

Ønsker du å bli en del av nettverket? Da bør du melde deg inn i Facebook-gruppen for å holde deg oppdatert på hva som skjer.