No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Vi søker Innovasjonsrådgiver


Ledig fast stilling i Gjøvikregionen Utvikling.


Har du lyst til å være en pådriver for delingskultur og innovasjonsaktiviteter inn mot det «Grønne skiftet», og jobbe i skjæringspunktet mellom sterke bedriftsmiljøer, nyskapingsarenaer, nasjonalt sterke kompetansemiljøer og politikere?

Da er Gjøvikregionen, som et kraftsenter innen bioøkonomi, IKT/Cyber og industri/manufacturing, stedet for deg. Vi er en viktig brikke i et regionalt partnerskap, der alle har en felles ambisjon om å styrke regionens attraktivitet ytterligere, som bosted og etableringssted.

Gjøvikregionen Utvikling er kommunenes regionale utviklingsorgan i denne sammenheng, og vi er på leting etter en offensiv og nytenkende innovasjonsrådgiver. Vi holder til i Bright House i Mustad Næringspark.

Viktige arbeidsoppgaver:

 • Være pådriver for omstilling og innovasjon i grønn og bærekraftig retning, i nært samarbeid med kommunene, bedriftsmiljøer og bransjer, og viktige kompetansemiljøer.
 • Hjelpe frem prosjekter og prosesser som vi gi flere fremtidsrettede arbeidsplasser og tiltrekke nye bedrifter og investeringer til regionen.
 • Lede, iverksette og gjennomføre prioriterte næringsrettede prosjekter forankret i Gjøvikregionens planer og strategier.
 • Være en viktig rådgiver for etablerte bedrifter og gründere.
 • Samhandle med akademia og offentlige virkemiddelaktører og næringsorganisasjoner, og veilede bedrifter i virkemiddelapparatet.
 • Bidra til å realisere regionens årlige handlingsplaner, og ta aktivt del i utviklingen av innovasjonshuset Bright House.

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innenfor bedriftsøkonomi, innovasjon og ledelse, teknologifag eller andre fag med klar relevans for arbeidsoppgavene.
 • Relevant praksis over tid, med dokumenterte resultater, helst med noe fartstid fra næringslivet.
 • Innsikt i og erfaring fra offentlig administrasjon er en fordel.

Personlige egenskaper:

 • Du har et brennende engasjement for bærekraftig utvikling av bedrifter og arbeidsplasser.
 • Du er god til å jobbe selvstendig, ta egne initiativ og til å gjennomføre.
 • Du er en god teamarbeider, klarer å engasjere andre og bygger relasjoner og nettverk.
 • Du kommuniserer og skriver godt, og er en tydelig formidler.

Vi kan tilby:

En spennende, utfordrende og givende stilling, der du blir en viktig brikke i et godt utviklet partnerskap med kommunene, med et dynamisk næringsliv og med nasjonalt og internasjonalt anerkjente kompetansemiljø. Du vil samarbeide tett med de kommunale næringsrådgiverne, Sintef Manufacturing AS, NTNU i Gjøvik, Fagskolen Innlandet, næringslag og -foreninger og mange andre.

Du vil ha base i Bright House, Gjøvikregionens innovasjonshus, der mange viktige samarbeidsaktører er samlet. Du vil ha et arbeidsområde som spenner fra Synnfjellet i nord til Skreiberga i sør, og fra Mjøsa i øst, til Randsfjorden i vest.

Fast 100 % stilling. Medlemskap i KLP. Lønn etter avtale.

Søknad og CV sendes per mail til regionsjef Tore Jan Killi tore-jan@gjovikregionen.no  innen 12.november – eventuelle spørsmål rettes til Tore Jan Killi på tlf. 90 76 44 90 eller e-post.