No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Vinner av Mjøsas idépris!


Vi gratulerer Avisomo med Mjøsas idépris!


Mjøsas idépris ble tirsdag delt ut på DNB NXT i Bright House, og det var gutta fra Avisomo som stakk av med gjøvikregionens beste idépris.

Juryens begrunnelse:

Mjøsas idépris for Gjøvikregionen går til en oppstartsbedrift som på en innovativ og miljøvennlig måte ønsker at deres teknologi skal bidra til at dagens grønnsaksprodusenter skal kunne forsyne Norge med grønnsaker året rundt, samtidig som de skal kunne produsere planter lokalt som vi ellers importerer. Vinneren har vist at du ikke nødvendigvis trenger bransjekunnskap for å skape noe nytt, så lenge du har en teknologi som fungerer. Med sine hyllesystemer med automatisk vanning, gjødsling og lys, sitt pågangsmot og evne til å inngå strategiske partnerskap har vi stor tro på at deres forretningsidé vil kunne skape nye arbeidsplasser og vekst i regionen vår.

Om Mjøsas idépris:

Gjøvikregionen Utvikling, Lillehammer Vekst og Hamarregionen Utvikling har gått sammen om å etablere Mjøsas idépris for å skape innovasjon og vekst i Innlandet. Hensikten er å gi grobunn til ideer som løftes fram og som på sikt skaper vekst og arbeidsplasser i regionen. En jury vil kåre den beste ideen i hver region, og hver regionvinner får 10 000kr fra sitt regionskontor.