No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Åpning av verksted for integrerte helsetjenester

 

I samarbeid med Gjøvikregionen Utvikling og NTNU åpner vi Verksted for integrerte helsetjenester på Bright House i Mustad næringspark.

Verkstedet er en fysisk møteplass og samskapingsarena for kommuner, sykehus og akademia, hvor vi legger til rette for praktisk samarbeid og problemløsning på tvers av fag og sektorer. I verkstedet vil det legges til rette for pilotering og testing av nye samarbeidsmåter og tjenestemodeller, i tett samspill og med støtte fra relevante fagmiljøer ved NTNU. 

I Innlandet står vi overfor store muligheter i årene som kommer, og etableringen av en ny sykehusstruktur gir oss gode muligheter til å tenke nytt rundt fremtidens helsetjenestesystem. Ett av de sentrale premissene vi må jobbe sammen om er hvordan vi kan skape et bedre og mer helhetlig samarbeid mellom kommuner og sykehus. Verkstedet vil derfor fokusere på utviklingen av integrerte helsetjenester, som sikrer et helhetlig og sømløst tilbud til pasientene.

Sammen med Statssekretær Anne Grethe Erlandsen vil vi fortelle om bakgrunnen for etableringen, og hva vi skal jobbe med i verkstedet fremover. Velkommen!