No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Næringslivsdagen


Sammen med Gjøvik kommune er vi initiativtaker og arrangør bak Næringslivsdagen.


Næringslivsdagen ble arrangert for første gang i 2019 i regi av Gjøvik kommune, Gjøvikregionen Utvikling og Bright House,  i samarbeid med studenter fra NTNU i Gjøvik og Fagskolen Innlandet.

Utgangspunktet for Næringslivsdagen er å skape en møteplass mellom studenter og lokalt næringsliv. Her får lokale bedrifter mulighet til å profilere seg via stand og bli bedre kjent med studentene i studiebyen Gjøvik. Bedriftene får møte studenter som er ute etter relevante heltids- og deltidsjobber, og spennende prosjektoppgaver og master/bacheloroppgaver.

I dag arrangerer linjeforeningene egne karrieredager, men opplever ofte at deltakelsen fra lokale bedrifter fra regionen er lav. Ved å skape en lavterskelarena hvor studentene uavhengig av studieretning, og lokalt næringsliv får mulighet til å møte hverandre, håper vi på å koble disse aktørene sammen.

Har du spørsmål?

Lotte Kildeborg

Kommunikasjonsansvarlig og CM for Bright House

Lotte er ansvarlig for intern og ekstern kommunikasjon i Gjøvikregionen Utvikling og Bright House. Hun leder også utvikling og drift av Bright House.

lotte@gjovikregionen.no