No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Velkomst- og verstskapssenter for kompetansearbeidskraft


INN® er Gjøvikregionen sitt velkomst- og verstskapssenter for kompetansearbeidskraft. Vi jobber for at regionen skal ha et godt tilbud for integrering av de som er rekruttert hit fra utlandet.


For bedrifter i Gjøvikregionen som rekrutterer spisskompetanse fra utlandet, kan arbeidet med å integrere de nye arbeidstakerne innebære bruk av mye tid og ressurser. Offentlige og private virksomheter kan nå overlate arbeide til INN® på en kostnadseffektiv måte. INN Gjøvikregionen er del av det nasjonale nettverket INN® – International Network of Norway. INN® har kontorer i åtte byer og har et overordnet mål om å sikre at de ulike regionene i Norge fremstår som attraktive for utenlandsk ekspertise

Ny kultur og arbeidshverdag

Vi hjelper bedriftenes utenlandske arbeidstagere og expats med hverdagslige problemstillinger slik at de trives og ønsker å bli i regionen. Trivsel er en vesentlig faktor for at expats ønsker å bli over en lengre periode. Utenlandske arbeidstakere i Norge kan lett bli isolert i møte med ny kultur og arbeidshverdag. INN® ønsker å hjelpe tilflytterne slik at de etablerer sosiale nettverk og har et støtteapparat rundt seg fra første dag.

Velkomstmøte og medlemskap

Det er mye informasjon å sette seg inn i når man etablerer seg i et nytt land. Gjennom et INN® Membership med inkludert velkomstmøte snakker vi om både kulturelle koder og hvordan dette er lokalt. Det er viktig for oss å gi de som flytter hit gode råd og tips om det å bo i Gjøvikregionen og i Norge. Vi hjelper med praktiske forhold som oppholdstillatelse, personnummer og bankkonto, slik at tilflytteren kan fokusere på arbeidsplassen og bruke mindre tid på å bekymre seg over andre gjøremål.

Her kan du se artikkel publisert i OA 30.09.2016

Mer informasjon finner du også på vår engelske side her