No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Velkomst- og verstskapssenter for kompetansearbeidskraft


INN® er Gjøvikregionen sitt velkomst- og verstskapssenter for kompetansearbeidskraft. Vi jobber for at regionen skal ha et godt tilbud for integrering av de som er rekruttert hit fra utlandet.


For bedrifter i Gjøvikregionen som rekrutterer spisskompetanse fra utlandet, kan arbeidet med å integrere de nye arbeidstakerne innebære bruk av mye tid og ressurser. Offentlige og private virksomheter kan nå overlate arbeide til INN® på en kostnadseffektiv måte. INN Gjøvikregionen er del av det nasjonale nettverket INN® – International Network of Norway. INN® har kontorer i åtte byer og har et overordnet mål om å sikre at de ulike regionene i Norge fremstår som attraktive for utenlandsk ekspertise

Ny kultur og arbeidshverdag

Vi hjelper bedriftenes utenlandske arbeidstagere og expats med hverdagslige problemstillinger slik at de trives og ønsker å bli i regionen. Trivsel er en vesentlig faktor for at expats ønsker å bli over en lengre periode. Utenlandske arbeidstakere i Norge kan lett bli isolert i møte med ny kultur og arbeidshverdag. INN® ønsker å hjelpe tilflytterne slik at de etablerer sosiale nettverk og har et støtteapparat rundt seg fra første dag.

Velkomstmøte og medlemskap

Det er mye informasjon å sette seg inn i når man etablerer seg i et nytt land. Gjennom et INN® Membership med inkludert velkomstmøte snakker vi om både kulturelle koder og hvordan dette er lokalt. Det er viktig for oss å gi de som flytter hit gode råd og tips om det å bo i Gjøvikregionen og i Norge. Vi hjelper med praktiske forhold som oppholdstillatelse, personnummer og bankkonto, slik at tilflytteren kan fokusere på arbeidsplassen og bruke mindre tid på å bekymre seg over andre gjøremål.

Her kan du se artikkel publisert i OA 30.09.2016

Mer informasjon finner du også på vår engelske side her

Kontaktperson for INN Gjøvikregionen

Brooke Schjellerud

Community Manager

Brooke leder utvikling og drifting av Bright House, og ansvarlig for internasjonaliseringsarbeidet i regionen.

brooke@gjovikregionen.no