No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Ledige stillinger i Gjøvikregionen Utviking


Gjøvikregionen er en av Norges mest spennende regioner. Vi har viktige primærnæringer til høyteknologi i verdensklasse, og fra gründerbedrifter til internasjonale konsern. Vi samarbeider tett med ledende kompetanseklynger, forskningspartnere og innovasjonsmiljøer.

Gjøvikregionen Utvikling er en viktig pådriver og tilrettelegger for regional utvikling, verdiskaping i næringslivet og strategiske prosjekter, og er en fellessatsing mellom kommunene i regionen.

Vårt mål er å bidra til utvikling av næringslivet, posisjonere regionens nasjonale betydning og bidra til større synlighet og økt bosetting i kommunene. Vi jobber bredt gjennom ulike prosjekter og aktiviteter innen regional utvikling, og utarbeider i disse dager en offensiv kommunikasjonsstrategi med omdømmebygging, PR og myndighetskontakt som sentrale elementer.

Gjøvikregionen Utvikling er også sekretariat for Gjøvikregionen Interkommunale politiske råd, med ansvar for utarbeidelse av saker og oppfølging av planer og vedtak. Det interkommunale samarbeidet vil være sentralt de kommende årene for utvikling av kompetanse og gode tjenester i kommunene.

Koordinator

Til nyopprettet stilling søker vi koordinator for interkommunalt samarbeid.

Les mer

Utviklingsleder

Vi søker etter en ny utviklingsleder med ansvar for strategiske prosjekter.

Les mer