No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Inventas ønsker energi og kreativitet


Designbyrået Inventas har etablert seg på Gjøvik. De leier kontorer i Bright House i Mustad Næringspark og ledes av Fredrik Sundt Brynhildsvoll.


Inventas er et designbyrå som jobber med innovasjon og produktutvikling for noen av Norges mest fremoverlente selskaper. De tilbyr designtjenester innen innovasjon, produktdesign, tjenestedesign, produktutvikling innenfor områder som mekanikk, elektronikk og robotikk, samt simulering og produksjon. Inventas har gjennom 20 år jobbet etter metodikken Design Thinking, hvor samarbeidet mellom designere og ingeniører gjør at det skapes bedre produkter.

Gjøvikregionen er sentrum for teknologi

Når Inventas først skulle etablere seg i innlandet, var det naturlig å velge Gjøvik. I regionen finnes det mange lokale produksjonbedrifter med høyteknologisk og faglig kompetanse som passer inn i byråets strategi. Bedrifter som Raufoss Industripark, NCE, NTNU og TTO blir svært viktige samarbeidspartnere for Inventas fremover.

Inventas ønsker å bidra til vekst i regionen

Innen 2022 har Inventas avdeling på Gjøvik mål om å ha fem ansatte som skal utvikle lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester sammen med sine kunder.

Siden oppstartet i august har Fredrik Sundt Brynhildsvoll jobbet daglig med å skape relasjoner og knytte kontakt med små og store bedrifter som trenger hjelp til produktutvikling.

“Vi ønsker naturligvis å komme i kontakt med potensielle kunder, men det er også viktig for oss å bli kjent med produksjonsbedriftene i regionen. Vi er opptatt av å bruke lokale bedrifter til produksjon, da vi mener det er en av de viktigste faktoren for suksessfull produktutvikling i Norge”, sier Brynhildsvoll.

Før Fredrik etablerte seg på Gjøvik, jobbet han fire år for Inventas i Trondheim og hans faglige kompetanse er innen elektronikk og IOT.

Har erfaring med over 3000 utviklingsprosjekter

Inventas har erfaring fra over 3000 design- og utviklingsprosjekter for 700 store og små selskaper gjennom de siste tjue årene. De har skapt løsninger som påvirker hundretusener av brukere hver dag gjennom å kombinere faglig styrke og erfaring med nysgjerrighet og kreativitet. De er opptatt av kultur og utviklingsmetodikk hvor designtenkning og tverrfaglighet står i sentrum.

I Inventas er det 130 designere og produktutviklere som jobber sammen for å løse morgendagens utfordringer.  Fra kontorene i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker, Oslo og Gjøvik hjelper de oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering av nye løsninger.

Inventas overordnede mål er at kundene skal lykkes med sine tjenester og produkter som de har vært med å skape.