No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

DNB NXT Innlandet


Velkommen til regionens viktigste møteplass for investorer, vekstselskaper og gründere!


Vi gir deg festivalstemning, servering og nettverksbygging. Er du en investor, gründer eller representerer et selskap i utvikling? Da er dette stedet for deg! Gjennom DNB NXT er vår felles mål å løfte innovasjonskraften i Innlandet. Hold av datoen 17.september og møt opp i Bright House i Mustad Næringspark kl 08.30.

DNB NXT Innlandet er regionens viktigste møteplass for investorer, vekstselskaper og gründere. Ikke gå glipp av en dag med gode foredragsholdere, kunnskapsdeling og pitcher hvor vi kårer: Årets Vekstbedrift i Innlandet samt utdeling av Mjøsas Idepriser Disse prisene tildeles en oppstartbedrift fra henholdsvis Hamar, Lillehammer og Gjøvik som har utviklet den beste ideen.Premiebeløp til vinneren av Årets Vekstbedrift er kr 60.000,-. Kr 30.000,- er gitt av Innovasjon Norge Innlandet og kr 30.000,- fra DNB. Premiebeløp til hver av vinnerne av Mjøsas Idepris er kr 10.000,-.

I etterkant av DNB NXT arrangementet vil det bli anledning til et besøk med en presentasjon av katapult-senteret i Raufoss Industripark. «Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre» ble åpnet på Raufoss i februar i år og er en av de to første katapult-sentrene i Norge. Senteret skal hjelpe bedrifter med å ta ideer raskere fra konsept til marked. De som melder seg på DNB NXT vil motta mail hvor påmelding til arrangementet på Raufoss kan foretas. Begrenset til maks 40 plasser, det vil være «først til mølla»

DNB NXT Innlandet er et samarbeid mellom Lillehammer-regionen Vekst, Hamarregionen Utvikling, Gjøvikregionen Utvikling, NHO Innlandet, Innovasjon Norge Innlandet, Klosser Innovasjon, Skåppå Kunnskapspark og DNB.

Les mer her for fullstendig program og påmelding.