No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Invest in Innlandet


Blir en realitet, og flytter inn i Bright House.


Gjøvikregionen har sammen med Oppland fylkeskommune utviklet en ide om Invest in Innlandet. Dette kan bli en tjeneste med base i Bright House i Mustad næringspark, som skal arbeide internasjonalt for å promotere utenlandske bedriftsetableringer i Innlandet, og bistå Innlandets regioner/kommuner i å utvikle et profesjonelt mottakerapparat.  Tjenesten vil bli en avdeling i Innovasjon Norge Innlandet. Nå har Oppland fylkeskommune bevilget kr 130 000,- til gjennomføring forprosjekt som grunnlag for eventuell etablering av Invest in Innlandet.

Forprosjektet skal legge grunnlaget for en etablering av Invest in Innlandet fra den 1. november 2019, med den nødvendige forankring, forretningsplan, finansiering og avtaler. 

Invest in Innlandet skal jobbe internasjonalt, i ulike nettverk, og sikre at potensielle utenlandske aktører har tilgang til en bred og utfyllende informasjonsbase om Innlandet. Investorer har omfattende kravspesifikasjoner når de vurderer aktuelle lokasjoner, og Innlandssamfunnets mange sterke sider skal markedsføres. Vi har en verdensledende industri, store bioressurser, sterke kunnskapsmiljøer, ren og rimelig elektrisk kraft og attraktive lokalsamfunn å leve og virke i, for å nevne noe.

Det langsiktige målet er forankret i Innlandets felles mål om vekst i verdiskapning og antall arbeidsplasser innen prioriterte næringer, økte markedsandeler, økt omsetning og økt lønnsomhet.