No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

Bright House


Bright House ligger i Mustad Næringspark og er Gjøvikregionens innovasjonshus. Her er kompetanse og innovasjon samlet på et og samme sted.


Bright House ble åpnet i juni 2019. Det er ingen tilfeldighet at bygget i dag heter Bright House. Fiskekrokproduksjonen startet opp på Gjøvik i 1877 da Mathias Topp utviklet verdens første helautomatiske fiskekrokmaskin, det førte til at O. Mustad og Sønn ble verdensledende og eksporterte fiskekroker til 160 land. Og det var nettopp i bygget vi holder til i nå som fiskekrokene ble lagt i syrebad og gjort blanke og fine, og klare for verdensmarkedet. Denne prosessen ble kalt «brighting» og foregikk i Bright-bygget – eller Bright House som det heter nå.

Å utvikle innholdet i Bright House er på en måte banebrytende, vi har ikke gjort dette før. Vi kan ikke gjøre det alene, og vi må gjøre det sammen. Det er mange lokale bedrifter som allerede samarbeider godt innenfor innovasjon og utvikling, og det eksisterer flere nyttige nettverksarenaer. Gjøvikregionen har en sterk posisjon innen IKT, industri og BIO, og et velfungerende Bright House vil styrke regionens posisjon ytterligere.

Bright House vil forsøke å styrke og utvikle det eksisterende samarbeidet i regionen. Vi ønsker å samle flere aktører på et og samme sted og koordinere de ulike behovene som finnes – og greier vi det vil vi alle komme sterkere ut av det. Her skal vi samle det beste vi har av innovasjons- og gründermiljøer i regionen, målet er å skape nye ideer og verktøy for globale markedet, akkurat slik Mathias Topp gjorde med sin fiskekrokmaskin for 140 år siden.

Gjøvikregionen Utvikling er vertskap for huset, det betyr at vi har ansvar for koordinering på tvers og for den daglige driften av huset.

Les mer på www.brighthouse.no .

Leie møterom i Bright House

I Bright House kan du leie møterom for møter og arrangementer. Her får du tilgang til alle møteromsfasiliteter.

Book møterom her