No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

CROSS


CROSS innovasjonsverksted på tvers den 31. mars utsettes til senhøsten.

Gjøvikregionen Utvikling har tatt initiativ til å etablere et verksted for innovasjon på tvers i Innlandet – CROSS Industries and Technology.I vår region, og i Innlandet har vi store kompetansemiljøer innen bioøkonomi, ikt/cyber og industri, og vi tror det ligger store, grønne innovasjonsmuligheter i skjæringspunktet mellom disse. Dette har Oppland Fylkeskommune også trua på, og Gjøvikregionen Utvikling har derfor fått tildelt 400 000 kr til etablering av et nytt innovasjonsverksted for bedrifter innenfor disse næringene.

Gjennom fire verksteder i løpet av 2020 skal vi tilrettelegge for nye ideer og samarbeid. Vi vil skape en arena hvor bedrifter i Innlandet samarbeid vil kunne utforske nye muligheter og koble ideer, kunnskap og innovasjoner på tvers av sine bransjer.

De som er med på å utvikle denne arenaen sammen med oss er Eidsiva, NTNU i Gjøvik, Sintef Manufacturing, NIBIO, Total Innovation AS, Raufoss Industripark AS, Mustad Næringspark AS, Innlandet fylkeskommune og Fagskolen i Innlandet.

Gjøvikregionen Utvikling har prosjektlederansvar med Jarle Snekkestad som prosjektleder, og Mari Kristine Knudsen som prosjektmedarbeider.

Har du spørsmål ta kontakt med jarle@gjovikregionen.no eller mari@gjovikregionen.no