Hopp til hovedinnhold
Morten Hammerseng
Fredag
15.03.24

Anne Linn ønsker tilflyttere velkommen: –Her er det tilbud fra vugge til grav

Anne Linn Dambråten bor på Eina og er lokalpatriot. Hun er glad i kommunen hun bor i og elsker å være turist i egen region.

Det er liten tvil om at Dambråten er glad i hjemstedet sitt.

– Eina er ei perle i Vestre Toten. Vi er ei bygd i vekst og her skjer det mye. Vi skal få nytt sentrum. Vi har fantastiske Fjordgløtt. Og vi har Einadagene, som er en tredagers fest med konserter, arrangement, fellesskap og god mat, forklarer Dambråten.

Hun er opptatt av hva som skjer i hjembygda og kommunen, og er ikke sen om å fortelle om mulighetene.

– Sportsklubben skal bygge multisportsanlegg. Vi har masse aktiviteter og frivillighet, om vinteren kan en gå på skøyter på isen og vi har også løypenett rundt hele fjorden, sier Dambråten og legger til:

– Vi har R.E.D. og Einawood med et fantastisk juleshow og internasjonal filmfestival. Også har du Einafjorden om sommeren med båtliv og badeplasser.

Den blide Einaingen trekker også frem industri, landbruk og friluftsliv som noe hun setter stor pris på i Vestre Toten kommune.

–Jeg elsker å være turist i egen region, for her er det så mye. Her er det tilbud fra vugge til grav, sier Dambråten og legger til:

– Vi som bor her kan reise på utkikkspunkter, kafeer, kunstutstillinger og konserter. Og om du har unger, så har du Totenbadet, Vitensenteret, Hakkebakkeskogen, Mjøsas Ark, klatreparker på Gjøvik, Osbakken og Trevatna.

Alle mulighetene gjør hverdagen innholdsrik og Dambråten ser allerede frem til mulighetene som kommer med varmere vær og sommer.

–Jeg gleder meg til is i sola på Fjordgløtt, RaufossRevyen og til det er sopp i skogen. Også gleder jeg meg til alle de fine folka som skal flytte hit, til regionen vår.