Hopp til hovedinnhold
Henning Raae
Onsdag
10.01.24

En region med fantastiske aktivitets- og treningsmuligheter

Gjøvikregionen har gode idrettsanlegg, gode treningssenter og natur som skapt for aktivitet.

Mange starter januar med et nyttårsforsett som inneholder at man skal trene mer, og være mer i aktivitet. Gjøvikregionen kan tilby et hav av muligheter for deg som ønsker å være aktiv, uansett alder, uansett nivå.

For deg som ønsker å trene på treningssenter er den muligheten god i alle kommuner. Hver av kommunene i regionen har flere sentre som innbyr til trening, noen med et bredere utvalg enn andre når det kommer til timer og utstyr.

Det samme gjelder idrettsanlegg. I regionen er det mulig å dyrke den aktiviteten du helst vil, og du skal lete hardt om du skal finne noe du ikke kan få drevet med.

Anlegg er det mange av. Her en liten liste, for å nevne noen: Raufoss Storhall, Totenbadet, Gjøvik Olympiske Fjellhall, Vind GOBB Arena, Reinsvoll Idrettspark, Østre Toten idrettspark, Karidalen, Biri Idrettspark, Søndre Land-Hallen, Dokka-Hallen og Dokka Stadion.

I tillegg kommer klartrepark, skytebaner, svømmehaller, tennishall, padeltennishall, skistadioner og ikke minst Hovdebakken Skisenter.

Alle disse anleggene er godt støttet av solide lag og foreninger som sørger for aktivitet, lek og moro. Kommunene i regionen er også sitt ansvar bevisst for å hjelpe til med dette arbeidet.

Disse anleggene og sentrene vil også omtales mer senere i 365-prosjektet.