Hopp til hovedinnhold
Henning Raae
Søndag
28.01.24

Et flott skistadion for lek, korte og lange skiturer

Raufoss Skistadion er en samlingsplass for aktivitet for både store og små. Et stadion med mange muligheter og tilbud om aktivitet.

Hva passer vel bedre en søndag på vinteren enn en skitur? Fra skistadion på Raufoss har du mange muligheter.

Inne på stadionområdet er det fem løypealternativer, dette gjør at uansett nivå kan man få utfordret seg uten å gå langt unna stadion.

Stadion er enkelt å komme seg til, det er flatt og fint på parkeringen og enkelt å ta seg ut i løypene.

Det unike er dog at løypene på stadion er koblet til et større løypenettverk med nesten uendelige muligheter for tur.

Raufoss IL Langrenn tilbyr et bredt tilbud gjennom hele året. Vinteren på Raufoss er stabilt snørik og kald, noe som gir gode muligheter for skiglede i mange uker. Skigrupper er også aktiv på sommeren, da er det rulleskiturer som gjelder. Klubben disponerer flere rulleski for utlån til de som trenger det.

Klubben satser på bredden gjennom å ha et tilbud om en lekegruppe for de minste (5-6 åringer) og treningstilbud hele veien opp til seniornivå. De utøverne som ønsker å satse videre på en skikarrere blir tilbud å ta del i samarbeidet Gjøvik-Toten Langrenn.

Takket være sponsorer er stadionområdet trygt og godt vedlikeholdt, og kan benyttes året igjennom.

Vestre Toten Løypelag gjør også en enorm innsats og sørger alltid for gode forhold på og rundt stadion.

En viktig aktør å trekke frem sammen med de er foreningen Åsløypas Venner. De gjør en enorm innsats med å rydde og vedlikeholde turstier og skiløypetraseer i områdene rundet Raufoss.