Hopp til hovedinnhold
Henning Raae
Mandag
15.01.24

Gode anlegg = gode møteplasser

Gjennom 365-prosjektet vil hver kommune i regionen få hver sin runde hvor vi ser nærmere på hvilke anlegg de forskjellige har, først ut er Gjøvik.

På Gjøvik er det flust av gode anlegg. Kommunen har en rekke innen- og utendørs anlegg tilrettelagt for forskjellig aktivitet.

Av idrettshaller i Gjøvik kommune finnes; Gobb Arena, Campus Kallerud, Idrettshallen Gjøvik Videregående, Tranberghallen, Snertingdalshallen, Fjellhallen, Biri Flerbrukshall, Turnhallen, Tennishallen, Padelhallen og Skatehallen.

I tillegg til dette kommer alle stadionene og idrettsparkene rundt i kommunen:

Biri Idrettspark, Kastad Idrettspark, Øvre Vardal Fotballbane, Eidsiva stadion Redalen, Snertingdal idrettsplass, Vind Idrettspark, Vardeplassen, Vardal idrettsplass og Gjøvik stadion.

Vinterstid er det også en mange muligheter. Det er skiløyper på Biri, Redalen, Snertingdal, Lundstein, Haugrunden (Blivgodt), Vind, Øverby, Hovdetun og Skistua. Ski-NM har flere ganger vært arrangert på Gjøvik, sist på Vind i 2023.

På vinteren kan man også kjøre alpint midt i Gjøvik sentrum i Hovdebakken. Det er heller ikke lange kjøreturen fra Gjøvik om man skulle ønske seg til større alpinanlegg. Hafjell ligger under en times kjøring nord.

For det skytterinteresserte er det også skytebane i kommunen, Reviholen Skytebane. For de travinteresserte er Biri Travbane en attraktiv arena.

Flere av de nevnte arenaene vil det kommer mer informasjon om i løpet av 365-prosjektet. For mer om de enkelte anlegg, ligger det mer informasjon på kommunens og idrettslagenes hjemmesider.