Hopp til hovedinnhold
Henning Raae
Fredag
02.02.24

Sørger for unike idrettsopplevelser med verdensstjerner på banen

Gode samarbeid legger grunnlaget for gode arrangementer, som igjen gir innbyggerne i regionen minner for livet.

I samarbeid med Gjøvik Olympiske Fjellhall og Norges Tennisforbund arrangerer Gjøvik Tennisklubb Davis Cup. Gjennom godt samarbeid har det olympiske anlegget blitt gjort om til en av de kuleste tennisarenaene noensinne.

Davis Cup, landskampen mellom Norge og Latvia, er første gang det blir spilt tennis i det unike anlegget. De tre aktørene har gjort en kjempe jobb og publikum får æren av å se Norge og Latvias fremste tennisspillere i aksjon, blant disse Casper Ruud.

Davis Cup på Gjøvik, i fjellhallen, er et godt eksempel på hvordan det jobbes i regionen med å skape unike opplevelser for innbyggerne og tilreisende. Fjellhallen er en mye brukt arena for å skape disse opplevelsene for folk. Et annet godt eksempel på store arrangementer er når landslagene i håndball har besøkt hallen.

Tennisklubben

Gjøvik Tennisklubb ble stiftet 8.juni 1905, og er en av de eldste tennisklubbene i landet utenfor Oslo. Klubben har et anlegg som består av 6 utendørs baner, 5 grus og 1 soft court. Dette er baner som holder høy kvalitet og ligger i vakkert til på ved Fastland på Gjøvik.

Like i nærheten ligger også klubbens tennishall. Der finner man 4 soft court baner, og squash bane.

Klubben jobber også med etablering av padelbaner utendørs.