Hopp til hovedinnhold
Henning Raae
Tirsdag
18.06.24

Produserer flere av norske forbrukeres favoritter på matbordet

HOFF er en ledende merkevare innenfor potetprodukter i Norge og har hovedkontoret sitt i Gjøvikregionen.

HOFF er Norges eldste samvirkeselskap, med en opprinnelse helt tilbake til 1844. Virksomheten har 545 stolte norske eiere, og nærmere 200 dedikerte potetprodusenter som legger sjela i arbeidet sitt for at forbrukerne skal få det beste av det beste.

HOFF lager ferdige frosne, tørre og ferske potetprodukter. De produserer også potetstivelse, glykose og sprit.

Et viktig ledd i HOFF sin produksjon er at potetene skal være kortreist. Derfor er produksjonsanleggene deres tett på produsentene slik at reisen fra potetåker til ferdig produkt er kortest mulig.

For HOFF skal ikke bare levere potetprodukter; de ønsker å inspirere til ekte potetglede!

Den gode smaken har gjort HOFF til en ledende merkevare innenfor potetprodukter i Norge. Et nasjonalt varemerke siden 1972, da produksjonen av pommes frites startet på Gjøvik.

HOFF Opphøgde en av Norges sterkeste og best likte merkevare, med over 80% kjennskap. En favoritt hos norske forbrukere siden lanseringen i 1985, og den største merkevaren innenfor pommes frites. Alt produsert av kompetente og dedikerte ansatte.

HOFF sin produksjon sørger også for verdens beste potetsprit, som benyttes til vårt nasjonalbrennevin – akevitten. Spriten bruket også i drikkevarer som vodka, gin og hard selters.