No
/
Hold Ctrl-tasten nede
(Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller på - for å forminske.
MENY

CROSS


Gjennom fire verksteder i løpet av 2020 skal vi tilrettelegge for nye ideer og samarbeid.


I vår region, og i Innlandet har vi store kompetansemiljøer innen bioøkonomi, ikt/cyber og industri, og vi tror det ligger store, grønne innovasjonsmuligheter i skjæringspunktet mellom disse. Dette har Oppland Fylkeskommune også trua på, og Gjøvikregionen Utvikling har derfor fått tildelt 400 000 kr til etablering av et nytt innovasjonsverksted for bedrifter innenfor disse næringene.

Gjennom fire verksteder i løpet av 2020 skal vi tilrettelegge for nye ideer og samarbeid. Vi vil skape en arena hvor bedrifter i Innlandet samarbeid vil kunne utforske nye muligheter og koble ideer, kunnskap og innovasjoner på tvers av sine bransjer.

Velkommen til verksted 3. november 2020!

Temaet er smartere produksjon av mat og planter – automatisering, digitalisering og effektivisering.

Vi skal gjennom en spennende workshop med problemstillinger fra Biri Planteskole og Vang Gård i Østre Toten.

Møt fagfolk fra ulike bransjer, blant annet industri, teknologi, mat og planter. Knytt verdifulle kontakter og vær med på å utvikle morgendagens mat- og planteproduksjon.

Vil du være med?

Kontakt Jarle Snekkestad
jarle@gjovikregionen.no
900 24 620

Invitasjon CROSS innovasjonsverksted den 3. november 2020

De som er med på å utvikle denne arenaen sammen med oss er Eidsiva, NTNU i Gjøvik, Sintef Manufacturing, NIBIO, Total Innovation AS, Raufoss Industripark AS, Mustad Næringspark AS, Innlandet fylkeskommune og Fagskolen i Innlandet.

Gjøvikregionen Utvikling har prosjektlederansvar med Jarle Snekkestad som prosjektleder, og Mari Kristine Knudsen som prosjektmedarbeider.

Har du spørsmål?

Jarle Snekkestad

Regional utviklingsleder

Jarle jobber med planer, strategier og utredninger og leder flere prosjekter. Jarle koordinerer også arbeidet i Stor-Oslo Nord.

jarle@gjovikregionen.no