Hopp til hovedinnhold

(365) – Tre hundre og sekstifem

Følg med på det som skjer i Gjøvikregionen — hver dag!

Gjennom hele 2024 skal Gjøvikregionen vises frem. En ny post, hver dag, som bygger oppunder hvorfor regionen er stedet å bo, jobbe og leve.
03.03.24

Padeltennis har blitt veldig populært blant mange i regionen. Etter åpningen av Fun Padel Gjøvik har interessen skutt i taket. Idretten passer for de aller fleste og i hallen på Gjøvik møtes mange for å spille sammen og mot hverandre.

Se mer
02.03.24

Per Harald Øyhus er en skikkelig lokalpatriot. Han er veldig glad for sin oppvekst her og veldig glad for mulighetene regionen byr på. Øyhus driver en motorsykkelbutikk, en familiebedrift han tok over etter faren sin.

Se mer
01.03.24

Godshuset ungdomsklubb ligger på Lena i Østre Toten kommune. Klubben er en populær møteplass for ungdommen og sørger for mye aktivitet gjennom året. Her er det muligheter til å drive med masse forskjellig, og de arrangerer også en rekke utflukter for ungdom. Det nyeste tilskuddet er et eget gamingrom i klubben.

Se mer
29.02.24

AMFI Raufoss er Totens største kjøpesenter. Senteret ligger sentralt plassert og inneholder et bredt utvalg butikker som i sum gjør at man der kan få tak i det aller meste. Det er også en viktig, sosial møteplass for mange.

Se mer
28.02.24

Gjøvikregionens kraftfulle næringsliv har sine røtter i innovasjon. Satsingen på kunnskap og utvikling skaper et industrielt og teknologisk fellesskap som kontinuerlig vokser og inspirerer til løsninger på globale utfordringer. Slik bidrar Gjøvikregionen til økt norsk eksport.

Se mer
27.02.24

Isbading blir stadig mer populært, det gjelder også i Gjøvikregionen. For mange vennegjenger er isbading blitt en hobby som gir mange gode møter med smil, latter og glede.

Se mer
26.02.24

NLI Dæhli sitt anlegg på Leikarvoll nord for Dokka er et supert anlegg som skaper masse aktivitet. Anlegget byr på muligheten for aking, alpint, hopping, skøyter, langrenn og skiskyttertrening på vinteren. Også på sommeren er mulighetene mange.

Se mer
25.02.24

Vestre Toten kommune har over tid hatt en stor satsing på barn og unge, med et fokus på lavterskel møteplasser og aktivitet med muligheter for alle å delta uansett bakgrunn. Aktivitetskontaktene i kommunen har gjort dette til en stor suksess.

Se mer
24.02.24

Vitensenteret på Gjøvik er et sted for nysgjerrige i alle aldre! En verden av vitenskap og teknologi, hvor læring og moro smelter sammen. Her kan man utforske interaktive utstillinger som bringer fysikk, matematikk, og naturvitenskap til liv.

Se mer
23.02.24

Skyland Gjøvik er en populær plass for både små og store. I tillegg til trampolineparken er det en rekke andre aktiviteter å prøve seg på der. Plassen benyttes til alt fra barnebursdager til utdrikningslag, det sier mye om allsidigheten til anlegget.

Se mer
22.02.24

Kontorfellesskapet NT6 i sentrum av Gjøvik er designet for samhandling. Her er det lagt til rette for gode samtaler med kollegaer og andre bedrifter, enten faglig eller «over kaffen».

Se mer
21.02.24

Ungdommens Hus i Søndre Land er en populær møteplass for de unge i kommunen. Målsettingen til Søndre Land ungdomsklubb er å gi ungdom et positivt fritidstilbud i trygge rammer, som et supplement til andre fritidsaktiviteter.

Se mer
20.02.24

Strikkekafeen på Amfi Raufoss ble raskt et populært tilbud og nå fylles plassene opp hver gang. Det ukentlige arrangementet har blitt en viktig møteplass for mange.

Se mer
19.02.24

I tillegg til mange trenings- og aktivitetsmuligheter, er det ikke slutt på «typisk» helgeaktivitet selv om mandagen og hverdagen står på. Rundt forbi i regionen kryr det av små og store arrangementer uken igjennom. Noe av det mest populære i regionen å forlenge helgen med er kino og quiz.

Se mer
18.02.24

Kunstisbanen på Gjøvik stadion er en svært populær møteplass. Her drives både organisert og uorganisert aktivitet gjennom hele vinteren. Kvaliteten på isen er også veldig bra. Så bra at det i løpet av vintersesongen arrangeres skøyteløp der.

Se mer
17.02.24

Vestre Toten Skøytebane har blitt en suveren møteplass for både store og små. Det startet med en testsesong, nå er banen en selvfølge når vinteren kommer. Skøytebanen ligger plassert like utenfor Vestre Toten ungdomsskole på Raufoss og er svært godt besøkt.

Se mer
16.02.24

Suksessen til Mustad og utviklingen av produkter i verdensklasse danner bakgrunnen for navnet Bright House og for hvorfor det er plassert der det er i dag.

Se mer
15.02.24

Kapp Næringshage og miljøet på Kapp Melkefabrikk er unikt og har etablert seg som en solid merkevare på Toten og i regionen.

Se mer
14.02.24

Sexolog, parterapeut og samtalepartner hos Mjøsterapeutene, Jogrim Ristebråten, forteller litt om hvordan han opplever folka i regionen.

Se mer
13.02.24

City Hov er et kontorfellesskap med alle fasiliteter og et godt miljø. Siden oppstarten i 2022 har fellesskapet vokst og det er i dag stor bredde blant leietakerne. Allerede er 12 leietakere etablert og det er plass til flere spennende virksomheter.

Se mer
12.02.24

Fokus på «arbeidskraftreserven» er helt sentral om samfunnet skal evne å imøtekomme fremtidens rekrutteringsutfordringer. Her i regionen jobbes det aktivt med gode prosjekter og bedrifter for å hjelpe folk fra utenforskap og tilbake i jobb.

Se mer
11.02.24

Gratulerer med morsdagen, alle mødre! Her kan lese hva mødrene vi har snakket med har å si om hverdagen og livet som mor i Gjøvikregionen.

Se mer
10.02.24

Vinterstid utgjør den nedlagte Valdresbanen en flott løype for fine skiturer. Løypa strekker seg fra Eina til Dokka og er omkring 47 kilometer lang. Du kan også starte flere steder langs banen, så tilgangen til traseen er god og en løype som passer alle.

Se mer
09.02.24

Raufoss Industripark er i vekst og jobber nå med en stor utvidelse av parken. Det nye nordområdet åpner for 100 000 kvadratmeter nybygg, økt aktivitet og med det flere, nye arbeidsplasser til regionen. Utvidelsen er viktig for eksisterende leietakere og fremtidige.

Se mer
08.02.24

Raufoss Industripark huser over 50 virksomheter, hvorav de største er produksjonsbedrifter. Totalt omsetter bedriftene i parken for over 12 milliarder kroner og over 2700 har sin jobb der. Bedriftene er hele tiden på jakt etter nye kollegaer.

Se mer
07.02.24

Bygning 5 i Raufoss Industripark er blitt "Industriens hus". Bygget huser et komplett økosystem for industriell utvikling og er et viktig bindeledd mellom industrien og omverdenen.

Se mer
06.02.24

Et sterkt klyngesamarbeid er avgjørende for å styrke konkurransekraften til industrien i regionen og landet for øvrig. Nasjonale satsinger er lagt til Raufoss med bakgrunn i det sterke kompetansemiljøet, industriklyngen NCE Manufacturing er en av disse.

Se mer
05.02.24

Raufoss Industripark har utviklet seg til en av de mest vekstkraftige og internasjonalt orienterte klyngene i Norge - og er selve stedet for innovasjon, utvikling og kompetansedeling. Parken er en av landets største og over 2700 jobber der.

Se mer
04.02.24

Det er ikke mange byer som har et alpinanlegg midt i sentrum, men det har Gjøvik. Hovdebakken er unik og innbyr til masse aktivitet.

Se mer
03.02.24

CC Gjøvik er et av Innlandets største kjøpesentre. Senteret har 80 leietakere og sysselsetter 800 ansatte fordelt på omkring 550 årsverk. En super møteplass for hele regionen og tilreisende.

Se mer
02.02.24

Gode samarbeid legger grunnlaget for gode arrangementer. I samarbeid med Gjøvik Olympiske Fjellhall og Norges Tennisforbund arrangerer Gjøvik Tennisklubb Davis Cup. Dette gir innbyggerne muligheten til å se verdensstjerner i aksjon i den unike fjellhallen.

Se mer
01.02.24

Gjøvikregionen er et ledende senter for kunnskapsutvikling innen en rekke områder. Her jobbes det hele tiden med å legge til rette for en engasjerende studietid og her er det enormt mange gode utdanningsmuligheter.

Se mer
31.01.24

Landsbyen Næringshage på Dokka har sørget for et godt faglig miljø med mye «business» på tvers av aktørene som er samlet der. De er et fyrtårn for grønn vekst og utvikling i Land og regionen for øvrig.

Se mer
30.01.24

Oppland Arbeiderblad fyller år 100år. Avisa er en viktig aktør for lokalsamfunnene og regionen som helhet. Regionen er heldig som har hatt og har en lokalavis som følger med.

Se mer
29.01.24

Hovlitunet er Søndre Land kommune sin nye storstue. Bygget sto klart i 2021 og ble svært godt mottatt. Helt fra start av har innbyggerne tatt bygget i bruk og det er blitt en super møteplass for veldig mange.

Se mer
28.01.24

Raufoss Skistadion er en flott skistadion for lek, korte og lange skiturer. Stadion er en samlingsplass for aktivitet for både store og små. Løypene på stadion er også koblet til et større løypenett som gir uendelig med muligheter.

Se mer
27.01.24

GjøvikGalla er et viktig arrangement i regionen for å løfte frem de som gjør en ekstra innsats for kulturen, idretten, lokalsamfunnet og enkeltpersoner. Arrangementet bygger stolthet, samhold og løfter frem gode forbilder til etterfølgelse.

Se mer
26.01.24

Hunton er en av Nordens ledende produsenter av byggematerialer basert på tre og trefiber. De er en viktig hjørnesteinsbedrift på Gjøvik, hvor de har bygget kunnskap og kompetanse siden selskapets start i 1889.

Se mer
25.01.24

I Østre Toten er Orkla-fabrikken Kims en hjørnesteinsbedrift. En fabrikk som gjennom produksjon gir glede til lokalsamfunnet rundt seg. Fabrikken på Skreia i Østre Toten kommune har produsert snacks siden 60-tallet og fortsetter å levere helgekos til folket.

Se mer
24.01.24

Nammo er en av hjørnesteinsbedriftene i Vestre Toten. En over 125 år lang industrihistorie med ammunisjonsproduksjon er det i dag Nammo som viderefører i industriparken på Raufoss. En høyteknologisk produksjon.

Se mer
23.01.24

Dokka Fasteners er utvilsomt en hjørnesteinsbedrift i Nordre Land kommune. Et selskap som har overvunnet store utfordringer og går lyse år i møte. Selskapet skal i tiden som kommer, samarbeide tett med blant annet Nammo.

Se mer
22.01.24

Berthas Bakerier ligger i Søndre Land kommune og er en av kommunens hjørnesteinsbedrifter. Berthas har utviklet seg gjennom alle år og blitt et av Norges ledende og mest moderne bakerier.

Se mer
21.01.24

Innovasjon satses det godt på i regionen. Dette ser man i igjen i utbygginger og satsinger på tvers av fag og bransjer. Også blant de yngste i regionen dyrkes innovasjon. Det er 6.trinn på Gjøvik skole et godt eksempel på.

Se mer
20.01.24

Synnfjell i Nordre Land er et paradis for deg som er glad i langrenn. De som kjenner området beskriver det som det snille og ville fjellet. I dette ligger at de fleste turmål og topper er lett tilgjengelig, samtidig som utsikten på toppene er storslagen.

Se mer
19.01.24

Etter solid utvikling har Gjøvik Rideklubb og deres unike anlegg, GRK Arena, fått vite at de får arrangere VM i 2026. Klubben har gjort og gjør en kjempejobb for store og små, to- og firebeinte.

Se mer
18.01.24

Søndre Land kommune har posisjonert seg og er klare for utbygging av storindustri. De har regulert og klargjort et område på nærmere 1000 mål for industrietablering for areal- og kraftkrevende virksomheter.

Se mer
17.01.24

Karidalen Skisenter er et unikt anlegg i Gjøvikregionen som har vært i stadig utvikling gjennom flere år. Nå er anlegget et av landets fremste for skiskyting og langrenn. Her er det mulig å drive året rundt.

Se mer
16.01.24

Gjøvikregionen har hatt en positiv vekst i verdiskapning over flere år, og det er industri som er vår største næring målt i verdiskaping. Her foreligger også en rekke planer for å styrke veksten i årene som kommer.

Se mer
15.01.24

Gjennom 365-prosjektet vil hver kommune i regionen få hver sin runde hvor vi ser nærmere på hvilke anlegg de forskjellige har, først ut er Gjøvik. Her finner du en rekke solide anlegg med mulighet for masse aktivitet.

Se mer
14.01.24

I Gjøvikregionen har alle de fem kommunene attraktive turområder for å ta på seg trugene og komme seg ordentlig ut i naturen, vekk fra ordinære løyper, men også i preparerte løyper for nettopp truger.

Se mer
13.01.24

I Gjøvikregionen kan du oppleve kvalitetshockey i et olympisk anlegg. Den unike fjellhallen på Gjøvik er verdens største publikumshall i fjell. Der kan du blant annet oppleve Gjøvik Hockey, som leverer solid underholdning på isen gjennom sesongen.

Se mer
12.01.24

I Gjøvikregionen er det mat og drikke for enhver smak. Tettheten av kafeer og restauranter er naturligvis størst i den største byen i regionen, men i alle kommunene er det kulinariske opplevelser å finne. Her finnes matprodusenter i verdensklasse.

Se mer
11.01.24

I Gjøvikregionen kan du finne alt fra mindre boligenheter til store gårdsbruk. Bredden i boligmarkedet gjør at du kan finne det du vil ha, nesten uansett. Her er muligheten til et enklere liv utenfor storbyene, i en bolig du drømte om.

Se mer
10.01.24

Gjøvikregionen har gode idrettsanlegg, gode treningssenter og natur som skapt for aktivitet. Her er det muligheter for å drive med det aller, aller meste. Samtlige kommuner i regionen er godt rustet med anlegg og aktivitet.

Se mer
09.01.24

Med sterke kompetansemiljøer i regionen, spesielt innen vareproduserende industri og cybersikkerhet er Gjøvikregionen et sted for gründere. Her er selskapene som vet å hjelpe gode ideer til serieproduksjon.

Se mer
08.01.24

På jakt etter en ny, spennende jobb? Gjøvikregionen kan tilby enormt mange spennende jobber. Her finnes jobber blant annet innen cybersikkerhet, helse og omsorg, utdanning, industri, reiseliv, bygg og anlegg, transport, kultur og kreative yrker.

Se mer
07.01.24

Rundt om i de fem kommunene i Gjøvikregionen er det fantastiske muligheter for å lufte seg. Mulighetene favner bredt og det er noe å finne for folk i alle aldre. Alt fra flatt til veldig bratt.

Se mer
06.01.24

Nordre Land kommune er siste ut av de fem i regionen til å bli presentert. En unik kommune, som strekker seg fra fjord til fjell. I tillegg har kommunen en landsby med yrende kulturliv.

Se mer
05.01.24

Søndre Land er en solid bokommune, vakkert plassert langs Randsfjorden. Naturen byr på et mylder av muligheter, her kan du dra på både båt- og fotturer.

Se mer
04.01.24

Østre Toten kommune er regionens landbrukskommune. Kommunen ligger vakkert plassert langs Mjøsa og byr på et idyllisk kulturlandskap. Her kan man finne roen, og ha fantastiske turmuligheter både sommer og vinter.

Se mer
03.01.24

Neste kommune til å bli presentert er Gjøvik. Gjøvik er regionens sentrum og hovedsete for utdanning. Her har man også tilgang til et alpinanlegg rett utenfor husdøra.

Se mer
02.01.24

Vestre Toten kommune er første ut av kommunene i regionen til å bli presentert i 365-prosjektet. Dette er regionens industrikommune, med Raufoss Industripark i spissen. Les også hva ordføreren har å si om kommunen.

Se mer
01.01.24

Godt nyttår! Nå starter Gjøvikregionen sitt 365-prosjekt. Her kan du lese mer om regionsleder Svein Håvar Korshavn sine tanker om prosjektet og regionen inn i det nye året.

Se mer
21.12.23

1. januar 2024 lanserer vi Gjøvikregionen 365. Gjennom hele 2024 skal Gjøvikregionen vises frem. En ny post, hver dag, som bygger oppunder hvorfor regionen er stedet å bo, jobbe og leve.